VIDEO: LJEKOVITOST VISOČKIH PIRAMIDA: Svjedočanstva posjetilaca – tunel kod visočkih piramida ima izuzetna ljekovita svojstva

MUNEVERA VOJVODIĆ: HODALA SAM KAO ROBOT DOK NISAM DOŠLA U TUNELE

Muneveri Vojvodić iz Zenice je prije deset godina dijagnosticirana osteoporoza i okoštavanje kralježaka što je uslovilo otežanu pokretljivost vrata. Nakon dva dolaska u Prahistorijski kompleks tunela Ravne, pokretljivost se vratila.

Hodala sam kao robot, nisam mogla micati glavu. Evo, pogledajte sada. Ne da sam zadovoljna, prezadovoljna sam – istakla je Munevera.

Svjedočanstvo pogledajte u nastavku:

AMIR MEHMEDOVIĆ: LEƉA ME NE BOLE VEĆ DEVET GODINA

Amir Mehmedović je vjerovatno prvi slučaj vrlo konkretnog, blagotvornog  utjecaja ambijenta Tunela Ravne na ljudsko zdravlje.

Ovaj Sarajlija je, naime, u kompleks tunela Ravne prvi put ušao prije devet godina. Do tada su ga, kako je sam kazao, sedam, osam godina neprestano boljela leđa te je zbog toga pio lijekove i obavio niz pretraga.

Rekli su mi da ću s tim živjeti do kraja života. A onda sam došao ovdje i leđa su me prestala. Nikada me više nisu zaboljela – objasnio je.

Svjedočenje pogledajte ovdje:

 

BORAVAK U TUNELIMA OLAKŠAVA SIMPTOME REUME

Edhem Smajić iz Sarajeva redovno dolazi u posjet Podzemnom labirintu Ravne, od kako je primjetio da mu boravak u ovim prahistorijskim tunelima olakšava simptome reume u lijevoj nozi.

Nakon izlaska iz tunela, 10 do 15 dana nemam nikakvih bolova i čak igram i fudbal – kazao je Smajić.

Inače, pojasnio je, noga mu je ukočena i trpi jake bolove.

Pogledajte njegovo svjedočenje:

NAKON BORAVKA U TUNELIMBOLESTIA NESTALI SU SIMPTOMI PARKINSONOVE

Rastko Ćop iz Slovenije doživio je tragediju kada mu je u saobraćajnoj nesreći poginuo sin. Stres je aktivirao Parkinsonovu bolest s kojom se Rastko bori već dvanaest godina. Prošle godine je prvi put došao u Visoko i posjetio tunele Ravne.

Od tada više nemam tremora, vratila mi se funkcija govora, lice koje je bilo ukočeno sada je opušteno i ponovo se mogu smijati. Tremor je u potpunosti nestao. Ovdje se napunim pozitivnom energijom. Razumijem ovu tehnologiju, Schumanovu rezonancu, elektromagnetno polje jer sam inžinjer – kazao je Rastko.

S njim je u posjetu došao i prijatelj Alojz koji je istakao da je nakon pet minuta boravka u tunelima nestala bol koju je osjećao u lijevoj nozi.

Pogledajte i poslušajte njihovo svjedočanstvo:

ANDREAS JE NAKON POSJETE VISOKOM ZDRAV ČOVJEK

Andreas iz Beča (Austrija) prvi put je u Visoko stigao u ljeto 2017. godine. Naime, došao je do informacija da Prahistorijski tuneli Ravne povoljno djeluju na ljudsko zdravlje. Andreas je imao dva zdravstvena problema: visok pritisak i tumor prostate drugog stadija.
Nakon posjete pritisak se normalizirao, a Andreas je sa sobom u Beč ponio i vode iz tunela koju je miješao s normalnom vodom i pio.
– Nakon dva mjeseca otišao sam doktoru, vrlo uglednom urologu, koji je utvrdio da je tumor nestao – kazao je Andreas.
Napomena: Fondacija “Arheološki aprk: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje medicinske garancije, već se bavi naučno-arheološkim istraživanjima i snimanjem energetskih fenomena.
Njegovo svjedočanstvo pogledajte ovdje:

BIRGITTE: VODA IZ TUNELA MI JE POMOGLA

Birgitte iz Belgije bila je, usljed fibromijalgije i ukočenosti mišića, u invalidskim kolicima punih pet godina. Prošle godine, u septembru 2016., dobila je vodu iz prahistorijskog Podzemnog labirinta Ravne.

Ubrzo sam osjetila poboljšanje i malo po malo ustala iz kolica. U junu 2017. sam došla u Visoko na svojim nogama. Osjetila sam strašnu energiju ovdje i čak sam se popela na Bosansku piramidu Sunca – kazala je Birgitte.

Ovih dana je ponovo u Visokom gdje redovno posjećuje podzemne tunele Ravne.

Potpuno sam uvjerena da me izliječila voda iz tunela i meditacija uz pomoć kristala koji sam dobila odavdje – zaključila je.

Napomena: Fondacija: “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje zdravstene garancije, ali objavljuje svjedočanstva posjetilaca.

Njeno svjedočanstvo pogledajte ovdje:

VUDRAG: NE BISTE VJEROVALI KOLIKO SE BOLJE OSJEĆAM

Nevenka Vudrag sa Otoka Krka, Hrvatska, prvi put je u Visoko došla u junu 2017. godine. U posjet Podzemnom prahistorijskom labirintu Ravne stigla je s povišenim pritiskom i šećerom u krvi te s  teškoćama u kretanju. Tunele je posjećivala svaki dan tokom deset dana boravka u Visokom, a poboljšanje u svim segmentima je primjetila sama, a potvrđeno je i aparatom za snimanje aure, Bio-wellom kojeg je izumio dr. Konsantin Korotkov.

Ne biste vjerovali koliko se bolje osjećam. Lakše se krećem, a štap koristim samo kad idem uz stepenice – kazala je Nevenka.

Nevenka je ponovo u oktobru došla u Visoko gdje je nastavila s posjetom tunelima, a sa sobom je dovela i kćerku. Naravno, najavila je i ponovni dolazak.

Leave a Comment