VRAĆAMO SE NA BALKAN: ISIL najavio da će ubijati Hrvate, Srbe, cak i Bošnjake, Albance i sve murtede (otpadnike od pravog Islama)

”Ne tako nam Alaha, nismo zaboravili Balkan, nismo ga zaboravili i nećemo da, Alahovom dozvolom, zaboraviti. Samo smo bili malo zaokupirani i evo nas sada se ponovno vraćamo”, navode pripadnici tzv. ISIL-a u najnovijim prijetnjama objavljenim u časopisu Rumiyah u izdanju za Balkan.

Islamisti u prijetnjama poručuju da nisu zaboravili Srbe i ubijanje muslimana u Bosni i Hercegovini i na Kosovu.

Navode da Srbima nisu zaboravili ono što su uradili u Srebrenici i drugim mjestima, te da ne praštaju uništavanje njihovih mesdžida i kuća, prenijela je ATV.

U posljednjem izdanju magazina Rumiyah, islamisti Srbima poručuju da s njima imaju jako dug i neriješen račun, koji će, prijete, platiti svojom krvlju. U prilog tome navode stradanje Srba u Libiji misleći na dva radnika veleposlanstva Srbije koja su oteta i ubijena i srpskog konzula koji je nedavno preminuo nakon prometne nesreće koju je doživio.

ISIL u prijetnjama nije izostavio ni Hrvate navodeći da se i oni nalaze u njihovom sjećanju uz poruku da je i krv Hrvata prljava i dozvoljena kod islamista.

”Ne tako nam Alaha, nismo vas zanemarili, niti smo vas zaboravili. Nismo zaboravili vaše ubijanje, zlostavljanje, silovanje, prolijevanje krvi i paljenje kuća po Bosni. Zar ste mislili da je to sve svršilo?”, poručuje ISIL u najnovijim prijetnjama upućenim Balkanu.

Islamisti poručuju Hrvatima da nije sve gotovo njihovim povratkom u njihove kuće i da se nije sve završilo, jer su, kako navode, i njihove ruke uprljane krvlju muslimana.

U prilog svojim prijetnjama navode ubojstvo hrvatskog državljanina u Sinaju, koji je prvo otet, a nakon toga i ubijen pred kamerama ISIL-a.

Leave a Comment