ADIS BUNJO PROGOVORIO O RAZVODU: Svi imamo problema, a ko traži da je dio javnog života, nažalost, sve postane javno…

 

 

Jučer je objavljeno da se sarajevski biznismen Adis Bunjo razveo od svoje supruge Aide, sa kojom ima trogodišnjeg sina Alija.

Odmah nakon njihove velike svadbe, Adis i Aida su ekipu Glam Blama ugostili u njihovom porodičnom domu na Vratniku. Pogledajte kako se, tad zaljubljeni par, ponašao dok su čekali prinovu.

Njih dvoje su se vjenčali 2015. godine, a svadbi je prisustvovao veliki broj zvanica, ali i medija. Ispod pogledajte kako je bilo na jednoj od najpraćenijih svadbi u Sarajevu:

Priče o razvodu su posljednjih mjeseci sve glasnije, a o razlozima se ne govori.

Bunjo često izlazi, ali odavno bez supruge. Na društvene mreže ne postavlja zajedničke fotografije, što novinarima nije želio prokomentarisati.

“Nisam se ženio da bi se razveo, ali tu smo gdje smo”, jedino je što je nedavno rekao prijateljima koji su ga savjetovali da se ne razvodi.

Adis je danas prokomentarisao jučerašnje pisanje portala, ali nije ni potvrdio, a ni demantovao vijest o razvodu:

“Želim se svima zahvaliti na interesovanju, zbog jučerašnjih objava na portalima. Da ne pišem svima pojedinačno, napisat ću ovako. Svi imamo nekih problema, kako u vezama, tako i u braku. Ko traži da je dio javnog života, sve nažalost postane javno. Tako to valjda ide, nekada vam je drago za neke objave, nekada ipak ne. Aida i ja smo razgovarali o ovoj temi i odlučili da nešto što je privatno i porodično ipak ostane samo za nas. Još jednom hvala svim novinarima, portalima i prijateljima na brizi. Želim vam da ste svi živi, zdravi i sretni. ❤”, napisao je Bunjo na svom Instagram i Facebook profilu.

 

Ispod pogledajte neke sretne trenutke ovog sarajevskog para koji se odavno ne pojavljuje zajedno u javnosti. Adis svoje slobodno vrijeme provodi sa bratom Anelom i sa prijateljima.

 

 

Leave a Comment