Aleksandra Pandurević bez dlake na jeziku popljuvala Dušanku Majkić: Draga gospođo, kada kažem da ste zaposlili sinove, ne napadam institucije već nepotizam

Zastupnica SDS-a Aleksandra Pandurević odgovorila je na prozivke zastupnice SNSD-a Dušanke Majkić koja je optužila Pandurević za napad na institucije bosanskohercegovačkog entiteta RS.

“Draga gospođo, kada kažem da ste zaposlili sinove u Poresku upravu i da zbog takvih pojava svako normalan bježi odavde, ne napadam Poresku upravu kao instituciju, nego vašu bahatost i vaš nepotizam”, poručila je Pandurević.

Javnost je od ranije upoznata da je sin državne zastupnice, Dejan Majkić, zaposlen kao pomoćnik direktora Porezne uprave Republike Srpske. Mediji su ranije izvijestili kako je i drugi sin Dušanke Majkić također zaposlen u Poreznoj upravi RS-a.

Zastupnica SNSD-a Dušanka Majkić ranije je izjavila kako je Pandurević kompletan mandat potrošila kudeći, a parlamentarci slušajući napada na institucije RS-a, na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerku manjeg bh. entiteta Željku Cvijanović

Leave a Comment