Almir Čehajić Batko: “Slušajte me međedi i neandertalci politički..”

 

Almir Čehajić Batko: “Slušajte me dobro međedi i neandertalci politički! U zadnjih 25 godina vodite ovu zemlju, i primate plate od četiri, pet, deset hiljada maraka, gdje ni po jednom uzusu, ne bi VAM čovjek dao koze i ovce da čuvate… U zemlji koja nije VAŠA… CRKLI DABOGDA! Vi ste našli da odlučujete o sudbinama stotina i stotina hiljada siromašnih ljudi! Nismo nikada bili siromašni, VI ste nas doveli to toga..!

Đaba vam đubretarska priča kako se “nacionalno mrzimo” i kako treba da se “poubijamo.PA ZAR NISMO TO VEĆ JEDNOM URADILI.?! Znam da informativno, medijski, lobistički zavađate ovaj narod, da press konferencije odlučuju o sudbinama ljudi. Hoštapleri pokvareni! Običan narod se snalazi, daje, pomaže… Milione i milijarde skrcavate u NIŠTA! Ljudi hoće da spašavaju jedni druge… Život u ovoj zemlji ste doveli to toga da sve podsjeća na filmski SKEČ, gdje Đuro kaže treba mi još šest bubrega i sedam jetri!

Ovo je emisija Udri muški! Ko god hoće neka zabrani i ukine naše frekvencije, ali mi ćemo se i dalje boriti na svaki mogući način da se sa talasa radija OTVORENE MREŽE čuje glas ISTINE, i mi ćemo se boriti protiv VAS!

Leave a Comment