BRAZILCI BRUTALNO PRETUKLI SRPSKU PORODICU: “Strašno je i što je iznad nas bilo dosta Srba koji nisu ni pomislili da nam pomognu već su snimali…”!

U meču Srbije i Brazila, srbijanski igrači i navjači izvukli su deblji kraj

Jedna srpska porodica koja je bila na tribinama našla u centru pažnje, a za beogradski Telegraf detaljno su objasnili šta se dogodilo.

  • Od početka utakmice doživljavali smo najružnije provokacije od navijača Brazila, koji su sedeli ispred nas. Pokazivali su nam srednji prst, na polni organ i dobacivali najgore psovke. Ja sam bio sa utakmici sa ocem i majkom, koja je sve to slušala i gledala. Moj otac je neko vreme ćutao i trpeo, ali im je u jednom trenutku rekao da prestanu. U tom trenutku, jedan od Brazilaca ustaje i kreće na njega – ispričao je sin muškarca koji je napadnut.

Taj brazilski navijač počinje da udara mog oca, a pridružuje mu se još njih sedam. Ja, naravno, pokušavam da ga odbranim. Nažalost, i moja majka se bori sa njima – dodaje.

U tom trenutku nema nikoga da im pomogne jer policija ne reaguje, a na tom delu tribine je samo jedan redar.
– Strašno je i što je iznad nas bilo dosta Srba koji nisu ni pomislili da nam pomognu već su snimali kako nas Brazilci tuku. Nisu reagovali ni na to što je napadnuta jedna žena – kazao je mladić.

One Thought to “BRAZILCI BRUTALNO PRETUKLI SRPSKU PORODICU: “Strašno je i što je iznad nas bilo dosta Srba koji nisu ni pomislili da nam pomognu već su snimali…”!

  1. austrijanac

    pa to je to srbi su samo jaki kada su u coporu kada ih je vise 10 prema jedan onda su jaki al kada su na tudjom ko kukavice su … to su bili uvjek

Leave a Comment