MILE, GOTOVO JE, NAROD TE VIŠE NEĆE!

– Mile,gotovo je! Narod te više neće, znamo da si svjestan toga i znamo da ti nije lako, ali volja naroda jača je od svega – poručili su Dodiku iz SzP.

Da čovjeka može uhvatiti strah i paranoja sasvim je ljudski razumljivo, smatra predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović.

Međutim, dodaje on, kada ta paranoja dolazi od gubitka vlasti može biti tolika da čovjek počne da halucinira i reaguje sasvim neuravnoteženo, što je najbolji primjer današnja Dodikova izjava kojom je pokazao da bi gubitak vlasti za njega bio ravan gubitku života.

– Toliko straha i klecanja nogu od osjećaja gubitka slobode za počinjena djela nikada i niko u novijoj istoriji nije javno pokazao kao Milorad Dodik, pozivajući i moleći građane da ga spasu od polaganja računa za sve učinjeno u zadnjih 12 godina – kaže Borenović.

Dodik je danas rekao da u Banjaluku dolazi 50 kamiona izbornog materijala za banjalučku regiju navodeći da je plan da opozicija otme te kamione.

– Oni imaju namjeru da otmu te kamione, dovoljno je da jedan zauzmu. Ako to ne uspiju, onda će 6. oktobra, dan pred izbore, izaći na miting da nešto govore politički, a onda će stranci u Sarajevu reći da je to narušavanje izborne tisane i poništavaju se izbori u Banjaluci i samo se Banjaluka pravi slučajem – istakao je Dodik u programu RTRS-a.

Koliko je strah uhvatio Dodika, najbolje govori njegov apel upućen Banjalučanima.

– Ne tražim i ne molim za glas – rekao je Dodik, navodeći da Banjaluka nikad nije bila veće gradilište i da stu to, kako kaže građani oduvjek znali prepoznati.

On kaže da zbog toga se Banjaluka mora okupiti i poslati odgovor “kreatorima unitarista i potkupljenih srpskih predstavnika”.

“Očito Dodik zaboravlja da su unitaristi u njegovom bliskom okruženju i da je i on sam u tome učestvovao kada je uz pomoć stranaca dolazio na vlast u Republici Srpskoj, davne 1998. godine”.

Dodik kao da ima osjećaj da mu je Banjaluka okrenula leđa, kažu u SzP, pa sada zanemarujući sve ostalo obraća se samo Banjalučanima, gdje i jeste najveće biračko tijelo.

Iz SzP upozoravaju Dodika da će ga pravda stići za sva nedjela koja je učinio Republici Srpskoj i Banjaluci, a Banjaluka najbolje zna šta se radi i ko vlada Republikom Srpskom.

– Mile, gotovo je! Narod te više neće, znamo da si svjestan toga i znamo da ti nije lako, ali volja naroda jača je od svega – poručili su Dodiku iz SzP.

Leave a Comment