Ne vidite zastavu RS-a? Dodik tvrdi da niste u pravu i otkrio je gdje se nalazi

 

 

Komentarisao objavu Crnatka da će onome ko uoči zastavu Republike Srpske na slici sa prve sjednice Predsedništva BiH dati nagradu u iznosu od 1.000 KM

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je ministru vanjskih poslova u Vijeću ministara BiH Igoru Crnatku da malo bolje pogleda fotografije i video snimke sa prve redovne sjednice Predsjedništva na kojim bi onda zasigurno uoči zastavu Republike Srpske.

“Da je odlazeći ministar iz reda srpskog naroda Igor Crnadak malo bolje gledao”, kaže Dodik, “vidio bi da je na njegovom reveru zastava Republike Srpske i da se, za razliku od njega, time ponosi”.

“Pošto je zastava jasno vidljiva na mom lijevom reveru, što govore i fotografije, tražim od Crnatka da nagradu od 1.000 KM umjesto meni uplati u fond humanitarne akcije ‘S ljubavlju hrabrim srcima’. Nakon isplate, Crnadak je dužan da mi dostavi uplatnicu na uvid”, rekao je Dodik upitan da prokomentariše objavu Crnatka da će onome ko uoči zastavu Republike Srpske na slici sa prve sjednice Predsedništva BiH dati nagradu u iznosu od 1.000 KM.

“Meni njegov novac ne treba, ali bih mu toplo preporučio da bude malo humaniji. Za njegovo dobro”, naglasio je Dodik.

fokus.ba

Leave a Comment