Nesvakidašnja objava na internetu izazvala ogromnu pažnju:

 

“Svi zainteresirani za seks kod mene u stanu neka kupe dva kliker bona u vrijednosti po 20 maraka i jave se kako bismo stupili u kontakt. Samo ozbiljnima odgovaram na poruke”, nesvakidašnja je objava izvjesne Miljane Mace Selimović (33) na društvenoj mreži Facebook, koja je izazvala ogromnu pažnju korisnika interneta.

Popunjeni termini

Selimović, koja je, kako tvrdi, iz Zenice, javno, putem Facebook profila, nudi svoje tijelo za 40 KM. Oni koji žele zabavu s ovom ženom, u poruci joj moraju poslati dokaz o kupovini kliker bonova, a potom, kako ona navodi, slijedi zabava.

Da je dosta onih koji prate Miljanine objave, najbolje pokazuju brojni komentari, ali i upiti za susret s njom, koji su, također, javno napisani na njenom profilu. Mnogo je onih koji u komentaru napišu i svoj broj mobitela.

– Gdje se kupuju ovi bonovi? Kad da kupim, javi. Imaš ekstra fotke. Šta dobijem ako kupim tri bona? Koliko imaš popunjenih termina – samo su neki od brojnih upita.

Ovako se Zeničanka dogovara s potencijalnim mušterijama

Tragom ovog oglasa, kontaktirali smo Miljanu putem Facebooka. Bez previše polemike, navela je gdje živi, koliko ima godina i šta nudi onome ko kupi dva kliker bona.

– Nudim seks. Kada kupiš bonove, javi se, a onda ćemo razmijeniti brojeve i dogovoriti se. Kad si mislio? Mogu oko 17.30, a može i večeras – bila je njena ponuda.

Obećana usluga

Miljana redovno daje jasne i precizne upute zainteresiranima, objašnjavajući im na kojim benzinskim pumpama mogu doći do bona. Vrlo provokativnim fotografijama promovira svoje tijelo koje nudi za svega dva kliker bona.

A da nije riječ o prevari, najbolje govori podatak da Miljana svoj profil vodi duže od godinu, a ne postoji nijedan komentara osoba koje su eventualno kupile kliker bonove, a nisu dobile obećanu uslugu.

Poziv i ženama

Miljana na svom profilu ponosno ističe da joj posao ide odlično i napominje potencijalne klijente da se na vrijeme jave kako bi se dogovorili za termin. Poziva i žene koje žele zabavu da joj se obrate. Kada posao s klikerima ne ide dobro, nudi i usluge masaže, ali cjenovnik za te usluge nije objavila.

Leave a Comment