ČAROBNA NOĆ UZ VETERANE Finalisti NIKAD NIJE KASNO razgalili Sarajlije (FOTO + VIDEO)

 

Da emisija “Nikad nije kasno” spaja ljude i budi najlepše emocije dokazuju učesnici ovog popularnog šoua, koji su se udružili i zajedničkim snagama organizovali mini turneju po bivšoj Jugi. Prvo je to bio koncert u Mrkonjić Gradu, da bi ovog vikenda došao red i na Sarajevo.

Preko dvadeset pevača veterana iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Slovenije odazvalo se pozivu Sabahudina Šabanovića Dina i došlo u grad na Miljacki, gde je bio organizovan koncert.

Pre koncerta u HS Pivnici, domaćin Dino potrudio se da svoje saborce iz takmičenje ugosti na najbolji mogući način i provede ih kroz Sarajevo. Tako su veterani zajedno šetali Baščaršijom, gde su pili kafu iz čuvenih fildžana i probali sarajevske ćevape, a fotografije sa ovog divnog putovanja podelili su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.veterani.jpg

Tokom upoznavanja Sarajeva imali su priliku da sretnu i Harija Varešanovića, pevača grupe “Hari Mata Hari”, ali i da taj trenutak ovekoveče.

nnk hari.jpg

– K'o bi reko čuda da se dese, pa Miljacka opet spoji i stvori mostove koji se ne daju srusiti. Moj Pavarotti, moj Nina i moj Damba – napisala je Lidija Domazet uz fotografiju koju je podelila pred koncert.

ko bi rekao cuda da.jpg

Nakon predivne šetnje i dnevnog druženja uz razgovor i kaficu, uveče je došao je red i da zapevaju Sarajlijama. Pivnica HS bila je premala da primi sve one koji su želeli da slušaju finaliste “Nikad nije kasno”, koji su svojim moćnim vokalima razgalili srca milionskog auditorijuma, koliko prati ovaj popularni TV šou.

Saša Dedić zapevao je među prvima, a u videu ispod možete da vidite koliko divnu atmosferu je napravio.

Mikrofona se latila i prošlogodišnja pobednica, Lenče Kukić koja je svojim repertoarom, ali i raskošnim glasom dodatno, već romantičnu atmoferu, učinila još čarobnijom.

– Bila je to noć kao iz bajke – napisala su vetereni na društvenim mrežama, a Sarajlije su se složile da je ovo zaista bila noć za pamćenje i da se nadaju da će ovaj muzički ugođaj ponoviti.

Leave a Comment