DOGODILO SE ČUDO: Šumaher se posle skoro šest godina PROBUDIO iz KOME

 

Legendarni šampion podvrgnut specijalnoj terapiji matičnim ćelijama.

Mihael Šumaher je na lečenju u Parizu, u bolnici “Žorž Pompidu”, koja je, kako prenose, francuski mediji pretvorena u pravi bunker. Legendarni šampion formule 1 je u ponedeljak primljen u bolnicu, kako bi bio podvrgnut specijalnoj terapiji matičnim ćelijama.

 

Slavni sportista se skoro šest godina oporavlja od teških povreda koje je dobio na skijanju, zvanićnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju nema. “Parisijen”, međutim, prenosi lepe vesti, jer je posle višegodišnje kome stupio u kontakt sa medicinskom sestrom, na čijem se odjeljenju nalazi Šumi.

Quotidiano Libero @Libero_official

+++ “Michael Schumacher è cosciente”, assicura una fonte del personale medico dell'ospedale di Parigi dove è ricoverato +++ http://bit.ly/34yDPaR 

“Vi assicuro che è cosciente”. L'infermiera rompe il silenzio: bomba su Michael Schumacher

liberoquotidiano.it

5

Twitter Ads info and privacy
See Quotidiano Libero's other Tweets

– Mogu da kažem da je u svesnom stanju – prenosi njene riječi francuski list.

Čuveni Šumi je 29. decembra 2013. godine pretrpeo nesreću na skijanju u Francuskoj, posle čega je mesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. godine i iz Grenobla prebačen u Lozanu.

On je u toj nesreći pretrpeo oštećenje mozga i život mu je bio ugrožen, ali izgleda da je uz veliki trud uspeo da opet dođe bar do svesnog stanja.

Izvor: Srbijadanas

 

Leave a Comment