Marija Šerifović pomaže najugroženije – Pjevačica obezbeđuje stan petočlanoj porodici: “Pričala sam sa Osmanom! Biće to sve OK”

 

Marija Šerifović još jednom je pokazala svoju humanost i riješila da skući petočlanu porodicu Seladin, koja je iseljena iz svoje kuće na Dorćolu.

Popularna pjevačica slaba je na one najugroženije u našoj državi i uvijek pomaže kada je u prilici. Ovaj put posebno ju je ganula priča porodice Seladin iz centra Beograda. Petočlana porodica prije nekoliko dana morala je da se iseli iz kuće u kojoj su živi od 1982, a koja je prije četiri godine izbrisana iz katastra.

Dodatni problem jeste to što je jedan njihov član teško bolestan, tačnije žena ima rak. Prilikom iseljavanja po nju je došla Hitna pomoć i odvela je u bolnicu. Inače, njihov izlazak iz kuće pratio je veliki broj građana, koji su došli da ih podrže, pa su se snimci pojavili na društvenim mrežama.

Kada je to Marija pročitala i vidjela, rastužila se, pa je odlučila da im pomogne. Ona je na Tviteru napisala da je spremna da im obezbijedi krov nad glavom i tražila je da je spoje sa porodicom.

Iskreno, u ovoj mojoj lijepoj Srbiji ne može više ništa da me iznenadi… I ne umijem ni da opišem koja se količina bijesa u meni pojavi… Ali, evo, da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pjevaljka za neke… Ako neko ima kontakt – dajte, ja ću platiti i skućiti familiju” – napisala je Marija.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pjevačicom, ali iz njene PR službe su nam rekli da ona spava.

Marija je preumorna, spava do popodne. Ne znam kada će ustati, ukoliko bude u normalno vrijeme, javićemo vam se. Hvala na interesovanju, ali vjerujem da Marija ne želi da od toga pravi nešto” – rekli su nam iz njene službe.

Poslije nekog vremena, Marija se oglasila na Tviteru i rekla da je stupila u kontakt sa Osmanom, suprugom bolesne žene.

Marija Serifovic

@futomaki

Pricala sa Osmanom.
Bice to sve ok. 🙏🏻💪🏻

1,965

Twitter Ads info and privacy
175 people are talking about this

 

Leave a Comment