Menadžer Šaulića: Medicinska sestra je dala pogrešne informacije, Kerić je živ

 

Mirsad Kerić, muzičar i klavijaturista Šabana Šaulića, nije preminuo nakon saobraćajne nesreće u Njemačkoj, a u kojoj je život izgubio i legendarni pjevač. Pogršenu informaciju je dala medicinska sestra. Upravo sam zvao bolnicu i potvrdili su mi da je vijest koju je dala sestra, nije tačna. To je za Radiosarajevo.ba kazao Sabit Dervišević, menadžer Šabana Šaulića.

On kaže da mu je žao što je u javnost stigla pogrešna informacija od medicinske sestre i izvinjava se porodici Kerić.

 

“Žao mi je I novinari nisu krivi. Nadamo se najboljem i vjerujemo da će se Mirsad oporaviti. Prema posljednjim informacijama koje sam dobio iz bolnice ključno je narednih 48 sati”, dodao je Dervišević za naš portal, te nam pustio tonski zapis u kojem mu saopćavaju da je medicinska sestra javila da je Kerić također preminuo.

Menadžer Šaulića se trenutno nalazi u Tuzli, a uskoro će krenuti za Beograd.

“Prema informacijama tijelo Šaulića iz Njemačke će doći za dan, dva… Trenutno porodica završava papirologiju. Šabanova sahrana će se obaviti u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju u petak ili subotu”, dodao je Dervišević za Radiosarajevo.ba.

Mi prenosimo objavu Derviševića na društvenoj mreži Facebook, a ujedno se izvinjavamo porodici Kerić i čitateljima zbog nenamjerne pogreške.

 

Leave a Comment