Netko je sirotoj djeci sinoć ukrao sve darove koje su prikupili dobri ljudi

 

Foto: Facebook / Policija istražuje krađu darova u Glini

AUTOR

Redakcijski tekst

Nepoznati lopovi sinoć su ukrali darove koje je za siromašnu djecu u Glini i okolnim selima prikupila Dina Perković iz Koprivnice.

 

Tužnu vijest objavila je Facebook stranica Ljudi za ljude.

“Noćas su lopovi pokrali poklone koje je Dina prikupila u Koprivnici za djecu u Glini i okolnim selima. Dina je došla s punim automobilom poklona. Branka joj je poslala imena djece i svaki od 56 paketa bili su lijepo zapakirani s napisanim imenom.

Preuzeli smo pakete i spremili ih u kuću u blizini Gline koja nam sluzi kao skladište. Noćas su lopovi razbili prozor i ukrali darove. Policija upravo radi očevid, Branka je dala izjavu.

Ovako. Dragi lopovi, sretan vam Božić. Teže je vama, nego nama. Mi ćemo prikupiti opet. I djeca će dobiti svoje igračke, knjigice i slatkiše. I našu ljubav. I ljubav dobrih ljudi.

Sretan vam Božić svima i vidimo se u četvrtak na Štefanje kod Booksa u 18 sati. Vjerujem da ćemo skupiti 56 malih poklona za djecu u Glini i okolnim selima. Vise nas je. Dobrih”, napisali su na Facebook stranici.

Policija danas obavlja očevid na mjestu krađe. Tko je Grinch koji je djeci pokušao ukrasti Božić – nadamo se da ćemo uskoro doznati.

Leave a Comment