POMIJEŠAJTE LIMUN I SODU BIKARBONU: NAPITAK JE JAČI 10.000 PUTA OD KEMOTERAPIJE!

 

 

Ovaj napitak spašava živote a to su dokazale na stotine studija, no ipak rijetko ko zna da je ovaj napitak toliko ljekovit. Ljudi jednostavno ne vjeruju, vjerojatno zato što je riječ o vrlo dostupnim i jeftinim namirnicama, no zaista je tako.

Jeste li znali da limun i soda bikarbona mogu biti učinakovitiji od kemoterapije?

Naime, kombinacija limuna i sode bikarbone dokazano su jače “ubice” raka nego kemoterapija i to za oko nevjerovatnih oko 10.000 puta. Zašto nam ovo nije rečeno?

Pa, zato što nema profita od zdravih ljudi. Oni ništa ne troše. Tako jednostavno. Milijarde i milijarde dolara koje farmaceutska industrija industrija dobiva u svoj proračun više ne bi postojale.

Limun je dokazano antikancerogen. On u organizmu stvara jako alkalno okruženje u kojemu ciste i tumori jednostavno ne mogu obitavati. Naime, ciste i tumori hrane se tvarima koje stvaraju kiselo okruženje u organizmu i sve dok je organizam kiseo tumor može rasti. No, čim se prekine dotok kiselosti u organizam tumor nema hrane i stagnira. Zbog toga su soda bikarbona u kombinaciji s limunom izuzetni borci protiv raka jer je njihove djelovanje posve alkalno. Naime, uz kombinaciju ovog napitka potrebno je naravno izbjegavati i sve druge namirnice koje od organizma stvaraju kiselu sredinu i rezultat je gotovo pa zagarantovan.

Tu veličanstvenu činjenicu otkrio je još davne 1923. godine njemački naučnik Otto Heinrich Warburg, koji je za svoj lijek protiv raka dobio čak i Nobelovu nagradu no svejedno, ljude ne znaju istinu.

(Hayat / Foto: Ilustracija)

Leave a Comment