Stanivuković: Park je pun, njihov parking je prazan (FOTO)

 

Policijska uprava Banjaluka odobrila je održavanje dva skupa u Parku “Mladen Stojanović” koje će obezbjeđivati u skladu sa svojim ovlaštenjima.

Jedan zahtjeva za održavanje javnog skupa uputili su poslanici u NSRS Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, a drugi Udruženje “Čast otadžbine” Beograd.

Iz policije pozivaju građane da svoje stavove izražavaju mirno i dostojanstveno, u skladu sa propisima RS, te da se uzdrže od narušavanja javnog reda i mira i drugih oblika nedoličnog ponašanja.

Govoreći o večerašnjem okupljanju u 18 časova u parku Mladen Stojanović, Stanivuković je rekao da SNSD istovremeno na istoj lokaciji organizuje skup.

“Jasno je ko ovdje pravi šou i radi stvari koje ne treba da radi”, kazao je Stanivuković i pozvao građane na mirnu i dostojanstveno borbu.

On je dodao da će na večerašnji skup doći svi poslanici i lideri opozicionih stranaka u NS RS, ali da ne zna da je ikada na istoj lokaciji odobreno dva skupa.

“Naša poruka je stop lažnim dokumentima, falsifikatima, nasilju ili dosta više njihovoj sili i torturi”, kazao je Stanivuković i dodao da će večeras građanima pokazati razlike između Programa reformi BiH dostavljeno u Brisel i poslanicima u NS RS.

Leave a Comment