Tinejdžer (19) raspelom ubio svećenika koji ga je zlostavljao

 

Svećenik Matassoli optužen je seksualno zlostavljanje najmanje četiri dječaka, uključujući oca tinejdžera između 1960. i 2000. godine. Tinejdžer ga je ubio raspelom

Tinejdžer (19) iz Francuske je uhićen zbog ubojstva svećenika za kojeg se sumnja da ga je ranije seksualno zlostavljao.

Alexandre V., čije ime nije u potpunosti otkriveno, ubio je svećenika Rogera Matasollija (91) u Agnetzu na sjeveru Francuske, i to raspelom koje je prignječio uz njegov grkljan, javlja Daily Mail.

 

Tinejdžer je optužen za mučenje, ubojstvo i otpor prilikom uhićenja, a kasnije je prebačen u psihijatrijsku bolnicu. Uhvaćen je kako bježi s mjesta nesreće u automobilu žrtve.

Svećenik Matassoli optužen je seksualno zlostavljanje najmanje četiri dječaka, uključujući oca tinejdžera između 1960. i 2000. godine. Mrtvog su ga pronašli sa znakovima mučenja po tijelu, a na kraju je umro od gušenja.

Zločin se dogodio 4. studenog, ali napadač nije bio službeno optužen do 26. prosinca. Osumnjičeni je radio kao pomoćnik žrtve.

Otac osumnjičenika se ubio kada je saznao da mu je isti čovjek silovao i sina, tvrde francuski izvještaji. Policija istragu provodi na temelju pretpostavke da je to bio čin osvete, navode lokalni mediji.

Leave a Comment