U nedjelju zabilježen nezapamćen broj skijaša u jednom danu na Jahorini

 

U fantastičnom planinskom ambijentu I zimskoj idili okupanoj suncem ovog vikenda uživali su i mnogobrojni šetači kao i ljubitelji prirode i čistog planinskog vazduha.

Uspjesi i dobri rezultati u Olimpijskom centru Jahorina nastavljaju da se nižu pa su već sredinom februara, prihodi premašili 5.600.000 KM i time prevazišli prihode od cijele prošle sezone, a od cijele sezone 2017. su veći za gotovo 100 posto.

Iz ovog centra se zahvaljuju svim posjetiocima na ukazanom povjerenju te izražavaju zadovoljstvo činjenicom da je uloženi trud prilikom priprema I realizacije sezone itekako urodio plodom I kao konačan ishod podario ovom ski centru nove, zadovoljne goste.

Fantastično skijanje se nastavlja i dalje, sa 90 centimetara odlično pripremljenog snijega na svim ski stazama i kompletnom vertikalnom transportu je u pogonu.

Iz OC Jahorina pozivaju sve da I dalje uživaju u skijanju i februarskom suncu.

Olimpijski centar Jahorina pripremio je i brojna dešavanja, poput humanitarne trke “Podrži život” koja će se na stazi Poljice održati u nedelju, 24. februara sa početkom u 11:30 sati, zatim veliki osmomartovski spektakl uz koncerte Dragane Mirković, Nikoline Kovač i Dejana Petrovića sa Big bendom koji će na Jahorinu privući sve ljubitelje dobrog provoda i zabave iz regiona.

Leave a Comment