UBIJEN BIZNISMEN SLAVIŠA KRUNIĆ KOJI JE DODIKU PORUČIO DA JE BOSANAC: U pucnjavi izrešetani njegov pratilac i napadač, GODINAMA UNAZAD VLASTI RS-a pokušavale su ga reketirati

 

 

Slaviša Krunić, vlasnik više preduzeća iz Banjaluke, ubijen je večeras u njegovom rodnom mjestu,  u naselju Glamočani, opština Laktaši.

Kako BN TV saznaje, u  pucnjavi koja se dogodila prije jedan sat stradao je i  napadač na Krunića, kao i Krunićev pratilac.

Kako ATV saznaje bila su dva napadača.

 

Pucano je u auto u kojem su se nalazili Slaviša Krunić i pratioci u blizini porodične kuće u naselju Glamočani, opština Laktaši, desetak kilometara od centra Banjaluke.

Krunić je nakon pucnjave hitno prebačen u UKC Banjaluka, gdje je i preminuo.

Više policijskih vozila, kao i pripadnika njegove bezbjednosne  kompanije Sektor nalazi se na licu mjesta.

 

Biznismen iz Banja Luke poručio Dodiku: “Ja sam Bosanac i hoću da gradimo državu zajedno”

Slaviša Krunić, biznismen iz Banja Luke, direktor Sector Securityja i Žitoprodukta izborio se za uspjeh u poslu i širom Bosne i Hercegovine zapošljava preko 1,600 ljudi i to mimo političkih pokrovitelja.

Godinama unazad Krunić se suočavao sa pokušajima vlasti Republike Srpske da ga reketiraju, jer nije pod lupom vladajućih struktura, a samim tim je trn u oku svima onima koji sprovode političko-ekonomsku diktaturu u manjem entitetu.

Gostujući na Face TV osvrnuo na svoje porijeklo, bespotrebno etiketiranje na nacionalnoj osnovi kao i neshvatljivu potrebu jednog da bude dio društvenog poretka koji cijelo jedno društvo, kojem je već godnama unazad u interesu da održi i očuva ‘status quo’, vuče u propast.

Priču Slavše Krunića u cijelosti poslušajte u nastavku.

https://www.slobodna-bosna.ba

Leave a Comment

Scroll Up