Badr Hari pred večerašnji meč: Ovo će biti laka lova za mene

 

KIK -BOKS

Dođem i udarim ga jako, povrijedim i nastavim jako udarati, najavio Marokanac

 

Badr Hari: Svi znaku koliko jako udaram

FOTO: ARHIV

 

Uoči Glory 76 priredbe koja se večeras održava u Roterdamu, Badr Hari se oglasio videoporukom za medije. Marokanski kik-bokser Badr Hari (36) će u glavnoj borbi večeri u ring sa Rumunom nigerijskog porijekla 35-godišnji Benjamin Adegbui (Adegbuyi).

Borilački spektakl trebao se održati prije mjesec dana, ali je otkazan kada se saznalo da je Hari zaražen koronavirusom. Legendarni borac oporavio se od bolesti i spreman je za svog sljedećeg protivnika.

– Dobro je napravio domaći zadatak, vidjet ćemo kako će završiti ako misli da lako odustajem. Borba s njim će biti laka lova za mene. To će biti kao šetnja kroz park. Dođem i udarim ga jako, povrijedim i nastavim jako udarati. Kad bi on imao toliko nokauta… Svi znaju koliko jako udaram. Jer kada ja udarim vi padate. To znaju i legende koje je on samo gledao. U to će se i sam uvjeriti. Svi možemo biti heroji na internetu, ali ja nisam jedan od njih – rekao je Marokanac.

Rumun očigledno poprilično nervira Badr Harija, obzirom da je najavljivao da će on izaći kao pobjednik, ali nema sumnje da slijedi žestok obračun. Hari u ovom meču traži 93. žrtvu koju će nokautirati.

Inače, uoči glavnog meča održat će se Glory turnir četvorice, a posebnu pažnju izaziva nastup hrvatskog teškaša Anatonija Plazibata.

Opis: Najava meča

YOUTUBE

Leave a Comment