Barbarez objavio fotografiju sa Spahićem i napisao vrlo emotivnu poruku

 

Barbarez je fotografiju objavio u noći sa srijede na četvrtak, a imao je i snažnu i vrlo emotivnu poruku za bivšeg saigrača.

“Uvjerenost u nekoga/nešto je jača od bratstva”, napisao je Barbarez uz oznake “sretni ljudi”, “zajedno smo jači”, “povlačenje nije opcija”…


Kako je objava nastala kasno sinoć, još uvijek nije izazvala previše reakcija i komentara, ali vrijedi izdvojiti da su podršku odmah dali Adnan Ćatić i Anel Hadžić.

Barbarez je, podsjećamo, jedan od najozbiljnijih kadndidata za selektora Zmajeva i upravo je od Spahića dobio podršku da preuzme klupu naše reprezentacije.

S druge strane, drugi član Stručne komisije NS BiH za izbor selektora Zmajeva Zvjezdan Misimović predložio je bugarskog trenera Ivayla Peteva.

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, a koja je održana u ponedjeljak, nije odlučeno ko će biti novi selektor reprezentacije pa ćemo u 2021. godinu ući bez prvog čovjeka stručnog štaba Zmajeva, a koji bi trebao biti poznat 4. januara naredne godine.

Leave a Comment