Dodik traži podršku opozicije: Ja ovo neću propustiti, taman mi posljednje bilo

 

Predsjednik SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik očekuje podršku opozicije u Republici Srpskoj uoči današnje sjednice Narodne Skupštine RS-a, a koliko mu je ovo važno poručio je sinoć gostujući na ATV-u.

 

“Ja kao izabrani predstavnik ovog naroda ne želim ovo da propustim, taman mi ovo posljednje bilo u političkom smislu. Ja sam dužan da kažem da ovo ne može ići”, kazao je između ostalog Dodik.

СНСД – Милорад Додик @SNSDDodik

Ја као изабрани представник овог народа не желим ово да пропустим, таман ми ово посљедње било у политичком смислу али ја сам дужан да кажем да ово не може да иде – предсједник Милорад #Dodik. @AtvBanjaluka

3

Twitter Ads info and privacy
See СНСД – Милорад Додик's other Tweets

 

Poručio je da očekuje jedinstvo opozicije, odnosno podršku čelnika PDP-a i SDS-a, koji su djelimično pokazivali skeptičnost.

Ipak, za sada nije sigurno kako će se prema pripremljenim zaključcima koji će se naći na sjednici NSRS-a postaviti dvije vodeće opozicione stranke u RS-u.

Posebna sjednica zakonodavnog organa NSRS-a počinje u 15 sati, a jedina tačka dnevnog reda je “Informacija u vezi s antidejtonskim djelovanjem Ustavnog suda BiH”.

Leave a Comment