Herojski čin policajca iz Busovače i vlasnika tezge: Skočili u hladnu rijeku i spasili unesrećene

 

U inbox našeg portala javio se svjedok nesreće koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak, na magistralnom putu M-5 u Grabljama kod Busovače, pri kojoj je podsjecamo u slijetanju “pasata” u rijeku Lašvu poginuo Admin M. (27) iz Visokog.

 

Svjedok čije je ime i prezime našoj redakciji poznato ističe, kako je imao potrebu da ispriča što se zapravo tog jutra događalo.

“Vaš članak vezano za tu nezgodu je točan osim onog dijela gdje piše da su dvije osobe se uspjele spasit tako sto su iskočile iz auta. Pomenute osobe se nisu same spasile, nego su do dolaska policije bile u vozilu gdje su tom prilikom dozivale u pomoć. Do dolaska policije vozilo se skoro cijelo napunilo vodom, ali skroz mali prostor ostao je da dođu do zraka. Brzom intervencijom policije, točnije policijski službenik PS Busovače Samer Pezić zajedno sa osobom koja je vlasnik štanda, koji uz cestu prodaje svoje voće, isti su skočili u rijeku Lašvu i dvije osobe koje su dozivale u pomoć izvukli iz pomenutog vozila. Trećeg nisu uspjeli pronaći nažalost.”  stoji u njegovoj poruci.

Gospodin koji je prodavao voće zove se Zehrudin, nažalost njegovo prezime nismo uspjeli saznati.

Na koncu nije važno ni ime, ni prezime, važno je i veliko djelo koje učiniše toga jutra, kad se nažalost jedan mladi život ipak ugasio.

 

Leave a Comment