Majka vozača koji se zakucao u drvo kod Slankamena: Krijem od sina da je izgubio djecu, to ne bi preživio!

 

Bože, zašto nisi nas uzeo nego moje nedužne anđele Nataliju (1) i Nikolu (8), zavapila je majka vozača Milana Živkovića (34), koji je u utorak oko 23 sata sletio kolima sa puta blizu Novih Karlovaca i zakucao u drvo, dok se sa suprugom i troje djece vraćao sa jednog slavlja u Novom Slankamenu.

Kako Srpski telegraf saznaje, Milan i Vanesa (26), nakon stravične nesreće u kojoj su izgubili kćerku i sina, zbrinuti su u KC Vojvodine.

 

Uprkos teškim povredama, stanje im je stabilizovano, pa je majka prebačena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici, a njen suprug u Institut u Sremskoj Kamenici, na grudnu hirurgiju.

– Vanesa je imala potres mozga i ničega se ne sjeća, ljekari oprezno prate njeno stanje, a Milan je operisao plućnu maramicu i nalazi se na intenzivnoj njezi. U takvom stanju niko nije smio da im kaže da su ostali bez djece, a ne možemo ni mi – jedva izgovara za Srpski telegraf Milanova majka Slavica.

Ona kaže da supružnici ne znaju ništa o saobraćajnoj nesreći, pa čak ni da su oboje u različitim bolnicama.

– Telefoni su im kod nas, tako da ne mogu ni da se čuju. Jedino ako uzmu tuđ telefon ili vide vijesti, ne daj bože. Ja mislim da se Milan onda ne bi oporavio, a ne bi ni želio to da preživi. Zato im i nismo rekli, jedino kad se stabilizuju – jecajući kaže neutješna majka.

Četvorogodišnji Mateja, koji se nakon nesreće izvukao iz prevrnutog auta i zaustavio traktoristu koji je prolazio, nalazi se u dječjoj bolnici u Novom Sadu, ali ima samo kontuziju glave.

– Sa mojom dušicom Matejom u bolnici je Vanesina sestra. On je previše mali da bi mu pričali o crnoj sudbini koja ga je snašla tako maleckog. Hvala bogu što mi je makar njega ostavio, a za mog sina i snajku se još molimo. Ne dao bog ovo u životu nikome – zavapila je nesretna žena, ne smogavši da zaustavi suze.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

Leave a Comment