Mektić u svom stilu odgovorio Vučiću: Nemoj, majke ti, baviti se nama, otićemo u pi*ku materinu…

 

Reakcija bivšeg ministra sigurnosti BiH

Na Vučićevu izjavu reagirao je bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, a danas državni parlamentarac Dragan Mektić

Nakon izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da je dobio određene papire iz Republike Srpske, oglasio se i bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.

 

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jučer da novi saziv Skupštine Srbije očekuju borba oko Kosova i drugi veliki izazovi.

 

– Predstoji nam borba oko Kosova i Metohije, a danas sam dobio i određene papire iz RS koje moram dobro da proučim pa onda na njih da reagujem i vidim kako ćemo po tom pitanju i šta da radimo. Očekujem i određene odluke Narodne skupštine Republike Srpske – rekao je Vučić, ne preciziravši o čemu je konkretno riječ.

 

Na Vučićevu izjavu reagirao je bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, a danas državni parlamentarac Dragan Mektić.

 

– Nemoj, majke ti, baviti se nama, otićemo u pi**u materinu k’o i Kosovo. Pusti nas da s Dodikom umiremo lagano sami – poručio je Mektić na društvenim mrežama predsjedniku Srbije.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

Leave a Comment