Ovo je prijetnja Gordani Tadić koja je podigla na noge sigurnosni aparat u BiH (FOTO)..

 

Hronično uplašeni ministar sigurnosti Fahrudin Radončić potvrdio jdanas navode da su glavna tužiteljica BiH Gordana Tadić i njena porodica dobile prijetnje smrću.

„Zato sam danas nervozan“, rekao je Radončić i dodao kako je odmah zvao direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Mirsada Vilića i zatražio da se pojača zaštita tužiteljice Tadić i njene porodice.

Ubrzo je preko “Avaza” Mirsad Vilić, direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, poručio da je „Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH dodatno podigla nivo sigurnosti štićene osobe, kao i njene porodice“.

„Slobodna Bosna“ je u posjedu fotografije koja je podigla na noge sigurnosni aparat u BiH. Radi se o nepristojnoj i neduhovitoj montaži tužiteljice Gordane Tadić s ustaškom kapom, koja je objavljena na Facebook profilu pod imenom Sulja Zuko.

Ubrzo je po prijavi OSA-e i SIPA-e administracija Facebooka blokirala ovu objavu. Međutim, kako se navodi na profilu “Sulja Zuko”, objava je naknadno odblokirana uz izvinjenje administracije da je došlo do greške.

 

Leave a Comment