POSLJEDNJA PORUKA MARIJE KOJA JE POGINULA S OCEM NA MOTORU SLAMA SRCE: MAMA, DOBRO SMO, KREĆEMO KUĆI

 

Saša Č. (45) iz Bora i njegova kćerka Marija Č. (17) poginuli su u utorak po podne u olujnom nevremenu na auto-putu Beograd-Niš kod Mihajlovca, kada su se iz Smedereva vraćali kući u Bor. Do tragedije je najvjerovatnije došlo zbog jakog nevremena i olujnog vjetra, koji je oborio motor koji je Saša vozio.

Sagovornik Kurira navodi da su i Saša i njegova kćerka imali kacige, ali da im ipak nisu spasile živote.

  • Pretpostavlja se da je Saša, koji je upravljao hondom, dok je Marija sjedela iza njega, u krivini izgubio kontrolu kada su počele kiša i oluja. Snažan vjetar i klizav kolovoz doprinjeli su da proklizaju, slete s puta i zakucaju se u zaštitnu ogradu – objašnjava sagovornik.

Prijatelji kažu da su Saša i Marija u utorak otišli u Smederevo jer je ona imala zakazan kozmetički tretman.

  • Išla je na korekciju obrva, a kako je bilo lijepo vrijeme, Saša je, umjesto da idu autom, odlučio da iskoriste dan i provozaju se motorom. Kada je Marija završila tretman, obišli su tvrđavu i prošetali gradom. Marija je majci oko 16 sati poslala poruku: “Mama, dobro smo, završili smo i krećemo za Bor”- priča prijatelj i nastavlja:
  • Čim su izašli na auto-put, počelo je nevrijeme i stradali su. Saša je bio izuzetan vozač i vjerujemo da je ili uletio u vodu, ili ga je vjetar oborio, sigurni smo da nije divljao.

Leave a Comment