Sin prodavačice kojoj prijeti osam godina robije: Mama se nije pokajala zbog svega, 10 godina ide od pijace do pijace

 

ISPOVIJEST Sadija D. (37) u nedjelju nokautirala komunalnu policajku

Moja majka joj je na to rekla da ima maloljetnu djecu, da ostavi kofer i pusti je da ode kući, priča Edison

Incident na pijaci na Vidikovcu u Beogradu

 

Sin prodavačice Sadije D. (37), koja je u nedjelju nokautirala komunalnu policajku A. M. na pijaci na Vidikovcu, ispričao je detalje za “Kurir”, a koji su prethodili napadu.

 

Kako tvrdi Edison D., do okršaja na pijaci je došlo kada je komunalna policajka njegovoj majci pokušala da “otme kofer sa stvarima koje je prodavala”.

– Više od 10 godina moja majka ide od pijace do pijace i prodaje garderobu – kaže sin prodavačice.

– Pokušala je da zaplijeni garderobu, što se dešavalo i ranije. Moja majka joj je na to rekla da ima maloljetnu djecu, da ostavi kofer i pusti je da ode kući – priča Edison (20).

  •  Žena nokautirala policajku na pijaci - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
    Žena nokautirala policajku na pijaci Foto: (Kurir)

On kaže da je policajka tada povukla kofer i da su sve stvari ispale iz njega.

Žučna rasprava se pretvorila u fizički obračun i Sadija je nokautirala policajku. Prašina se digla odmah po objavljivanju videosnimka, incidenta koji se brzinom munje proširio na društvenim mrežama.

Sadija D. je pesnicom udarila A. M., koja je nekoliko sekundi nakon toga završila na betonu i ostala da leži. Povrijeđena žena je prevezena u Urgentni centar.

Nakon što je nokautirala ženu, Sadija D. pobjegla je s lica mjesta. Međutim, policija ju je ubrzo locirala i privela u Policijsku stanicu u Rakovici.

– Trebalo bi danas da bude puštena kući, javio mi je otac, pa ćemo da vidimo šta će se dalje dešavati – kaže Edison, koji je trenutno kod prijatelja u Njemačkoj.

 

Leave a Comment