Brojne reakcije nakon Mijatovićevog “patosiranja” Arnauta: Još je čovjek potpisao izjavu da će vratiti mandat…

NE STIŠAVA SE BURA

Mijatović je jučer poručio Arnautu da prvo mora vratiti kompenzacijski mandat Fahrudinu Radončiću i SBB-u kako bi pričali

Vojin Mijatović i Damir Arnaut

FOTO: Arhiv

 

Ne stišavaju se reakcije nakon što je Vojin Mijatović jučer odgovorio Damiru Arnautu, poručivši mu da prvo mora vratiti kompenzacijski mandat Fahrudinu Radončiću i SBB-u kako bi pričali.

– On te je stvorio kao i mnoge koji okrenete leđa čim dobijete mandat, ti i tebi slični ne postojite bez mandata i budžeta, do tada odmaraj malo nedjelja je – poručio je Mijatović Arnautu nakon što ga je Arnaut prethodno optužio za površnost, zlonamjernost i neinformiranost.

Nakon toga je uslijedio niz reakcija na društvenim mrežama.

– Svaka čast, Vojine, na ovome! Lažni moral i nepotistička premreženost ljudi poput Damira Arnauta su najveća opasnost za ovu državu i društvo! Petljanci i lažci koji nam određuju sudbinu! Patriotizam im se mjeri dubinom novčanika! Sve ostalo je šuplja priča – glasio je jedan od komentara.

  • Dio komentara na objavu Mijatovića na Twitteru

    Dio komentara na objavu Mijatovića na Twitteru

    FOTO: SCREENSHOT


– Još je čovjek otišao kod notara. Potpisao izjavu da će vratiti mandat u slučaju izlaska iz stranke. Slagao. Jedna guba i mrlja od čovjeka. Parazit i simbol truhlosti ovog društva – pisalo je u drugom komentaru na Twitteru.

– Gospodine Mijatoviću, takvi prije svega ljudi, pa tek onda političari, daju ohrabrenje i nadu da će u ovoj državi biti nekih promjena. Hvala Vam, i ostanite takvi.

  • Odgovori na post Vojina Mijatovića na Twitteru

    Odgovori na post Vojina Mijatovića na Twitteru

    FOTO: SCREENSHOT

 

 

Leave a Comment