ČESTITKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: “Gdje si Ibra, brate volim tvoju ludu glavu…”

Srpski teniser i švedski fudbaler su već odavno prijatelji

Zlatan Ibrahimović je u nedjelju napunio 40 godina, a čestitke mu je uputio i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Srpski teniser i švedski fudbaler su već odavno prijatelji, a pored toga poznato je da je Novak obožavatelj fudbalskog kluba Milan, te da ga je Ibrahimović nekoliko puta uživo gledao na teniskim terenima širom svijeta.

Srpski as mu je na maternjem jeziku čestitao rođendan.

“Gdje si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti“, rekao je Novak u videu koji je gledao proslavljeni napadač.

Zlatan je u razgovoru za klupsku televiziju, između ostalog, odgovorio i Đokoviću.

“Prije svega cijenim njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou”, počeo je Ibrahimović.

Pored fizičke “neuništivosti”, Zlatan je poznat i po tome što kroz cijelu karijeru puca od samopouzdanja, a baš kao i Đokoviću jača strana mu je mentalna snaga.

“Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, osjetim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja”, zaključio je.

Ibrahimović je nedavno objavio da neće nastupiti protiv Kosova i Grčke u oktobarskom kvalifikacionom ciklusu, jer je nedovoljno oporavljen za te mečeve.

Leave a Comment