Da li je Sebijina diploma lažna kao i Osmicina: Pogledajte šta o svemu kaže ugledni doktor Asim Kurjak

 

Ja sam bio voditelj i potpisivao sam indekse svim studentima! Nikada nije bila registrovana na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, kaže dr. Kurjak

Ugledni doktor, akademik Asim Kurjak

FOTO: PRINTSCREEN

 

Ugledni doktor, akademik Asim Kurjak gostovao je sinoć na Face TV.  Odgovarajući na pitanje Senada Hadžifejzovića, doktor Kurjak je, između ostalog, govorio i o diplomi Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a i supruge Bakira Izetbegovića, iznoseći do sada nepoznate detalje.

Naime, direktorica Izetbegović godinama u javnosti nastoji ostaviti utisak da je vrhunski stručnjak i profesor te da je znanje legalno stjecala na Univerzitetu u Zagrebu i uz mentorstvo svjetski poznatog ginekolaga i predavača na mnogim univerzitetima, doktora Kurjaka.

– Znao bih da je bila na postdiplomskom ili na specijalizaciji u Zagrebu! Ja sam bio voditelj i potpisivao sam indekse svim studentima! Nikada nije bila registrovana na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu! Kod nas je bila tri, četiri sedmice! Za to vrijeme je bila „gost posmatrač“! To se ne može računati kao školovanje! Nakon tog boravka je otišla u Tursku – rekao je, između ostalog, Kurjak.

U nastavku pogledajte dio intervjua koji je akademik Kurjak dao Senadu Hadžifejzoviću, a u kojem govori i o školovanju Sebije Izetbegović.

 

 

Leave a Comment