DIVNE VIJESTI: GORAN MILIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE, OPORAVIO SE OD KORONE

 

 

Voditelj, urednik i novinar Goran Milić (74) je zbog zaraze koronavirusom krajem 2020. godine primljen na Covid odjel dubrovačke bolnice, a u međuvremenu je napustio bolnicu te njegov nalaz više nije pozitivan.

“Nakon 16 dana na Infektivnoj u Dubrovniku Covid-19 s upalom oba plućna krila se povukao. Bilo je hoće-neće, ali nije se razbuktao, nije me odveo na respirator. Hvala svima koji su me liječili kao rod rođeni.

Sada ću u Slanom šetati uz obalu mora, smišljati neke nove televizijske priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu. A vama svima, virtualni i stvarni prijatelji, puno hvala na pozivima i porukama podrške”, napisao je na društvenim mrežama.

Milić o svojim zdravstvenim problemima ranije nije želio govoriti. Znali su tek bliski prijatelji i porodica, a virusom se zarazila i njegova supruga Ana.

Simptomi su, kako je ispričao bračni par ranije za Jutarnji, kod oboje bili blaži, no liječnici su Milića odlučili zadržati u bolnici. Iako je “zaradio” obostranu upalu pluća, kazao je kako ni u jednom trenutku nije bilo krizne situacije i nije mu trebao respirator pa je nakon nešto više od dvije sedmice bolničkog liječenja otpušten na kućnu njegu.

Leave a Comment