ŠAROVIĆ PORUČIO DODIKU: NE BIRATE LAŽI JER GUBITAK IZBORA ZA VAS ZNAČI KRAJ SLOBODE

Ne pratimo vas jer vašim ‘patriotizmom’ samo prikrivate vlastitu korupciju. Borite se na život i smrt i ne birate laži jer znate da gubitak izbora za vas znači kraj slobode – istakao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović reagujući na jučerašnje izjave Milorada Dodika.

  • Da ste iskreni i ranije biste pričali o vraćanju nadležnosti umjesto što ste ih istrajno prenosili, zalagali se za ukidanje entitetskog glasanja, jednog predsjednika, jednu vojsku… – poručio je Šarović.

On je kazao da SDS ne prati Dodikovu politiku jer je to politika potpunog ogoljavanja RS i izvlačenja resursa dok cijenu plaćaju građani.

  • Najnoviji primjer je povećanje cijene struje. Prvo ste iscjedili Elektroprivredu RS-a pa sada privrednici plaćaju cijenu vaše pljačke – poruka je Šarovića.

On je poručio da zbog politike SNSD-a svake godine iz RS ide 50 hiljada ljudi i upitao Dodika da li je to patriotizam za njega?

  • Tačno je, ne pratimo vas na vašem putu kriminala. I nikada vas nećemo pratiti jer za razliku od vas SDS vodi iskrenu patriotsku politiku kojoj je važna napredna Republika Srpska koja ima budućnost i nije prazna ljuštura, porobljena od jednog čovjeka, njegovih kumova i prijatelja kojima je ostanak na vlasti jedina svetinja! – zaključio je Šarović.

Leave a Comment