UMJESTO SVADBE, SPREMAMO MU SAHRANU: PORODICA POGINULOG RADNIKA NEUTJEŠNA NAKON TRAGEDIJE

 

Poginuli radnik “Put inženjeringa” Miloš Miladinović (33) iz Niša imao je plan da se oženi, zasnuje porodicu, ali cijelo njegovo naselje Gornju Vrežinu je pogodila vijest da je prekinut još jedan mladi život.

Sa kolegama je pravio betonsku oplatu, otkinula se sajla koja je vezivala materijal i ubila ga na licu mjesta, udarivši ga u predjelu glave.

Prema riječima majke Jasmine, Niš je izgubio još jednog borca koji je za porodicu davao sve. Bio je hranitelj porodice jer ima psihički oboljelog brata, piše Kurir.

  • Sunce je bio moje. Šta da kažem, borio se, radio, popravljao je kuću jer je došlo vrijeme za ženidbu. Sada ne znam kako ću da živim bez njega – kaže majka u dvorištu Miloševe kuće,

Komšije su šokirane i ne jveruju da Miloša nema. Svi svjedoče da je bio momak koji nikada nažao nikome nije učinio. Naprotiv, uvijek je pomagao svima. Brojne komšije dolaze da izjave saučešće porodici.

Verica Damjanović, njegova tetka za koju je bio vezan u suzama priča kako ga je posljednja vidjela iz porodice. Pridržava majku Jasminu koja je i inače fizički slaba.

  • Radan momak je bio i sada umjesto svadbe mi spremamo Miloševu sahranu. Skoro je kupio neku vikendicu da bi tamo provodio vikende jer posao u “Put inžinjeringu” nije lak. Htio je tamo da odlazi s društvom. I eto zla sudbina šta može da donese. Da odnese takvog anđela – kaže njegov rođak Đurđanović koji je došao da pomogne oko sahrane.

Prilikom nesreće, povrijeđen je i radnik B.T. koji se trenutno nalazi u niškom Kliničkom centru.

  • Nemamo šta da kažemo dok traje istraga – rečeno je “Kuriru” u preduzeću gdje je poginuo Miloš.

Inspekcije su odmah nakon tragedije izašle na lice mjesta i očekuje se da konstatuju kako je došlo do nesreće.

Leave a Comment