BURSAĆ O SNIMKU IZ PRIBOJA: TAKO VAM JE TO U DRŽAVI KOJA NJEGUJE KULT RATNIH ZLOČINACA

Novinar i kolumnista Dragan Bursać je s razočarenjem komentirao videosnimak pripadnika Policijske uprave Priboj, koji se zajedno sa svojim starješinama vesele uz fašističke stihove pjesme koja govori o ubijanju Bošnjaka.

  • Sramno! Policajci u Priboju se veselili uz stihove nakarada-pjesme kojom se zaziva novi genocid u Srebernici. Tako vam je to u državi koja njeguje kult ratnih zločinaca, u državi u kojoj ministar policije polaže cvijeće ispod Mladićevog murala, a honorarni državni službenici u civilu čiste i čuvaju isti. Tako vam je to u državi koja je sigurna kuća za ratne zločince, u državi u kojoj je prećutno zabranjen najbolji evropski film “Quo vadis, Aida?” Jeste li očekivali nešto drugačije i bolje od srbijanske policije? Sramno, zaista sramno! – napisao je Bursać.

Sandžakpress.rs navodi da je snimak nastao u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju prilikom proslave Nove godine.

Oni navode kako se na snimku vide zamjenik načelnika Regionalnog centra granične policije prema Crnoj Gori Vidosav Avramović, oficir u Policijskoj upravi Priboj Marko Žujić, nekadašnji pomoćnik komandira Milojica Bjelović Mime te policajci Goran Šalipur, Vladan Janjušević, Dragan Zeković i još nekoliko pripadnika PU Priboj.

Leave a Comment