Nijaz Skenderagić se emotivno oprostio od Vlastimira Mijovića: Prerano se to desilo, mogli smo i morali još drugovati i ljudovati

“HVALA TI ZA SVE”

Bio si uvijek uspravan. I onda, kad nas je to u Beogradu glave moglo koštati. A nije bilo ni lako ni jednostavno. Ti si to hrabro i beskompromisno činio, napisao je Skenderagić

Nijaz Skenderagić i Vlastimir Mijović

FOTO: Arhiv

 

Sve je pogodila tužna vijest da je doajen bh. novinarstva Vlastimir Mijović preminuo u 65. godini nakon teške bolesti. Vijest za portal “Avaza” je potvrdio njegov dugogodišnji prijatelj Nijaz Skenderagić, koji je na Facebooku poslao emotivnu poruku svom drugu.

 Ostao sam bez druga i prijatelja Vlaste Mijovića. Otišao je jedan od najboljih. Prerano se to desilo. Mogli smo i morali još puno godina drugovati i ljudovati.

Bio si uvijek uspravan. I onda, kad nas je to u Beogradu glave moglo koštati. A nije bilo ni lako ni jednostavno. Ti si to hrabro i beskompromisno činio. Hvala ti za sve mudre savjete i podršku.

Duboko saučestvujem u bolu sa tvojim kćerima Danjom i Lunom. Mi, tvoji drugovi, nećemo te zaboraviti – poručio je Skenderagić.

  • Objava Nijaza Skenderagića na Facebooku

    Objava Nijaza Skenderagića na Facebooku

    FOTO: SCREENSHOT

Leave a Comment