‘Niko ne smije da vrijeđa Bošnjake! Mržnja izaziva još veću mržnju!’

Za nas je jedini izbor mir, i dobio sam pisma i Bošnjaka i Srba, i molim i jedne i druge da razumiju da Srbija neće dozvoliti bilo kakve incidente niti ugrožavanje bezbjednosti bilo koga, rekao je Vučić

Srbijanski predsjednik, Aleksandar Vučić, komentarisao je danas u izjavama za tamošnje medije videosnimak iz Priboja koji se jučer proširio društvenim mrežama.

On je poručio Bošnjacima i Srbima da Srbija neće dozvoliti bilo kakve incidente i ugrožavanje bezbjednosti bilo koga.

 

– Nije dobro ni pametno da se vrijeđaju pripadnici drugih naroda podsjećanjem na ubistva, niko to ne smije da uradi. Za nas je jedini izbor mir, i dobio sam pisma i Bošnjaka i Srba, i molim i jedne i druge da razumiju da Srbija neće dozvoliti bilo kakve incidente niti ugrožavanje bezbjednosti bilo koga, rekao je Vučić.

Ističe kako Srbi i Bošnjaci ne mogu živjeti jedni bez drugih, kazavši kako mržnja sa jedne strane izaziva još veću mržnju sa druge strane, prenosi Telegraf.rs.

– Uvjeren sam da će nadležni organi u skladu sa zakonom uraditi sve. Što se tiče odnosa Srba i Bošnjaka, mi moramo da razumijemo da jedni bez drugih ne možemo da živimo niti da opstanemo. Ima stotine reakcija šta se dogodilo u Priboju, mržnja sa jedne strane izaziva još veću mržnju sa druge strane, kazao je on.

 

(DEPO PORTAL/ad)

Leave a Comment