PJEVAČICA KOJA JE PREŠLA NA ISLAM POTVRDILA VIJEST O SMRTI SVOG 17-GODIŠNJEG SINA: DUŠO MOJA, JAKO TE VOLIM

Pjevačica Sinead O'Connor proživljava najteže dane. naime, na Twitteru je potvrdila kako je preminuo njen 17-godišnji sin.

  • Moj prekrasni sin, svjetlo mog života sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka niko ne slijedi njegov primjer. Dušo moja. Jako te volim – napisala je O’Connor na toj društvenoj mreži.

Pjevačica Sinead O’ Connor zabrinula je obožavatelje objavom na društvenim mrežama vezanom za sina još u februaru. Naime, napisala je kako je prošla dan iz pakla te pratitelje zamolila da se pomole za njenog sina.

  • Grozan dan iz pakla. Ako imate suvišnih molitvi, molim vas da jednu od njih izmolite i za moga sina Shanea, svjetlo mog života.

Pjevačica je već molila pomoć pratitelja zbog situacije sa sinom, koji je pobjegao od kuće prije 3 godine. Nije se pojavio kući dva dana, no, tada je 14-godišnjak brzo pronađen, bio je na sigurnom i zdrav. Sinead je inače majka četvero djece, koja je nakon prelaska na islam uzela ime Shuhada Sadaquat poručila je da otkazuje sve koncerte do 2022. godine.

Sinead već neko vrijeme ima problema s psihičkim bolestima.

  • Imala sam šest vrlo traumatičnih godina i sve je kulminiralo ove godine, ali sada započinje oporavak – napisala je Sinead i nastavila:
  • Odlučila sam otići u kliniku za traumu i odvikavanje od ovisnosti gdje ću biti godinu dana.

Dodala je i da je ovisna o marihuani već 34 godine, ali da je zbog situacije s koronavirusom i zbog gubitka drage osobe ove godine eksperimentirala i sa težim drogama. Irkinja je na Twitteru prije dvije godine napisala kako se sada zove Shuhada , a objavila je i fotografije na kojima je pokrivena hidžabom.

  • Želim ponosno objaviti da sam postala muslimanka. Bio je to prirodni zaključak mog inteligentnog teološkog putovanja. Sve svete knjige vode prema islamu. Imat ću i novo ime. Zvat ću se Shuhada – napisala je pjevačica.

Podsjetimo, Irkinja je još 1992. javno istupala protiv Vatikana kada je u emisiji Saturday Night Live pokidala sliku pape Ivana Pavla II.

Leave a Comment