SLUČAJ U BIH: MAJKA SE OTROVALA,OTAC ASMIR BRINE O DEVETERO MALOLJETNE DJECE,OD KOJIH SU TROJE INVALIDI

Elvira Mulavdić iz Gračanice kod Živinica, majka devetero djece, preminula je sredinom maja prošle godine na putu do Hitne pomoći. Ova tragedija izazvala je pažnju javnosti, a nekoliko dana nakon njene smrti pojavili su se novi detalji tragičnog događaja.

Naime, javnost je ostala zaintrigirana komentarom na Facebooku, koji je Elvira ostavila na svom profilu samo dan prije njene smrti.

Ona je na Facebooku postavila crnu fotografiju koja inače simbolizuje izražavanje nekog oblika žalosti i tuge koja je prouzrokovana nesrećom ili tragedijom.

Jedna korisnica Facebooka je komentarisala tu sliku sa pitanjem “Ko je umro?”, a Elvira Mulavdić je odgovorila “Ja sam umrla”.

NAGOVIJESTILA TRAGEDIJU

Tako je ovaj komentar dobio na značaju nakon njene smrti, a mnogi pričaju kako je Elvira na ovaj način nagovijestila tragediju koja će se dogoditi.

Pojedini mediji proteklih dana prenijeli su, za sada službeno nepotvrđene informacije, da je Elvira Mulavdić popila 150 tableta Apaurina od 10 mg, što je navodno prouzrokovalo njenu smrt.

Dženaza Elviri Mulavdić održana je 24. maja, a njen suprug Asmir novinarima je izjavio da ne zna zbog čega je umrla njegova supruga.

  • Djeca mi plaču kući evo, sve nam treba… izjavio je očajni suprug Asmir.

SUPRUG DANAS SAM BRINE O DEVETERO MALOLJETNE DJECE,OD KOJIH SU TROJE INVALIDI

Suprug Asmir danas sam brine o devetoro maloljetne djece od kojih su troje invalidi.

Da je danas Asmiru potrebna pomoć najbolje je vidljivo u videoprilogu  objavljenom danas OVDJE.

Leave a Comment